Wegens lockdown gesloten.

Wij als kledingbank vallen onder de niet-essentiƫle winkels en zijn dus ook verplicht om vanaf 15 December 2020 tot minimaal 19 Januari 2021
onze deuren gesloten te houden.

De kledingcontainers die bij ons voor de deur staan blijven toegankelijk er kan dus wel kleding gebracht worden. Met uitzondering van 31 december 2020
Tot en met 1 januari 2021 dan is de toegangspoort gesloten.

Wij vinden dit natuurlijk heel erg vervelend. Maar helaas kan er ook voor ons geen uitzondering gemaakt worden.
Als wij ons allemaal aan de Coronamaatregelen houden is de kans groter dat ook wij weer sneller open kunnen.

Wij doen dan ook een beroep op iedereen om zich de komende tijd (hoe moeilijk het ook is) zich aan de maatregelen te houden.
Corona moe zijn wij allemaal, maar zolang er nog steeds mensen zijn die de maatregelen naast zich neerleggen worden er dit soort zware maatregelen getroffen.

Deze maatregel treft ook ons heel erg hard. Ook al werken wij alleen met vrijwilligers (die dus niet betaald hoeven te worden) gaan de vaste laste zoals onze huur en energiekosten gewoon door. Deze konden wij opvangen door subsidie en verkoop van kleding.
Door deze gedwongen sluiting valt de verkoop van kleding weg en wordt het steeds lastiger om het hoofd boven water te houden.

Kledingbank-Gemert Voor en Door mensen.

Ondanks deze moeilijke tijd wensen wij iedereen hele fijne feestdagen en hopen u weer mogen te verwelkomen vanaf 19 januari 2021.

Denk niet alleen aan uzelf maar ook aan anderen.

Team Kledingbank-Gemert.